The best Industrial
Service you’ll find.

Bij Indusse is uw project
in goede handen, dat is een staalharde belofte

Indusse is een gespecialiseerde contractor voor productiebedrijven in alle industriesectoren.
Ons team bestaat uit gemotiveerde en dynamische medewerkers die VCA-gecertificeerd zijn en beschikken over het attest rollend materieel.

Vertrouw uw project met een gerust hart toe aan onze gedreven vakmannen.

Auto

GETUIGENISSEn

Michaël Wouters
Samenwerken met Indusse voelt als samenwerken met één van onze eigen medewerkers. Er is een vlotte communicatie, ze spelen kort op de bal en hebben oog voor de kleinste details. Dankzij Indusse kunnen we rekenen op kwalitatief las- en constructiewerk dat voldoet aan onze hoge eisen.
Michaël, Lascoordinator bij Mol CV
Dominiek De Leersnijder
Wij kiezen telkens weer voor Indusse: het team is enorm flexibel en denkt echt met je mee. Voor elk probleem komen zij met een oplossing.
Janick Samyn
Wat een professioneel en gemotiveerd team! Dat voel je als Indusse over de vloer komt. Ze leveren hoogstaand werk waarbij veiligheid voorop staat.
Vaak stellen we hoge eisen en waar anderen afhaken, zoekt Indusse verder. Ze zijn heel sterk in probleemoplossend denken.”
.
Janick Samyn, Head After Sales bij Ceratec

Team Maintenance

Ons onderhoudsteam van mecaniciens, elektriciens en storingstechniekers staat in voor het dagelijks technisch nazicht van uw machinepark. Hun passie: We keep your machinery going!

Team Machinery Moving

Onze mechanische monteurs zijn specialisten in het monteren en demonteren van productielijnen bij machinebouwers. Voor zowel binnen- als buitenlandse opdrachten kan u op hen rekenen. Hun drive: We can move anything anywhere!

Team Steelprojects

Deze handige harry’s zijn experten in staalrealisaties. Onze metaalbewerkers, constructeurs en lassers werken ofwel vanuit ons atelier of komen bij u ter plaatse. Hun missie: If we can’t make it, nobody can!